بلافاصله بعد از اینکه عضوی از خانواده فوت میکند چه کاری باید انجام دهیم؟
فوت هر یک از اعضای خانواده می تواند بسیار سخت باشد، مخصوصاً اگر مجبور باشیم با امور مالی آن مرحوم برخورد کنیم. در چنین شرایطی، شما ممکن است آمادگی فکر کردن نداشته باشید و داشتن پول بسیار مهم است. با این حال، برخی از موارد بی شک هنوز آماده نیستند. ( اعم از موارد حقوقی و مالی )
پنج کاری که شما باید سریع انجام دهید:
1. دسترسی به اسناد و مدارک بیمه عمر متوفی، برای پیگیری مراحل قانونی.
2. اسناد، صورتحساب و مدارک پرداخت نشده و تصمیم بر چگونگی انجام موارد زیر:
هزینه مراسم تشییع و خاکسپاری و یادبود، هزینه قبوض مانند اجاره، وام، آب و برق، گرمایش، سرمایش. چرا که در صورت عدم پرداخت قبوض و صورتحساب ها ممکن است مشمول هزینه های بسیار بالا شود.
3. کنار گذاشتن طلبهایی که با فوت متوفی غیرقابل وصول است. این می تواند شامل مواردی مانند Pension Canada و Old Age Security باشد.
4-اگرشما بازمانده هستید، می بایست بیمه عمر خود را مرور کنید. سوال، آیا می بایست تغییراتی در بیمه عمرخود بدهید؟ به عنوان مثال، در صورت فوت همسر اگر فرزندی ندارید، ممکن است علاقه مند به کاهش بیمه عمر خود باشید ولی اگر هنوز فرزندان خردسال دارید، نیاز به حفظ و یا افزایش بیمه عمر خود خواهید داشت.
5- به دنبال راه هایی برای صرفه جویی و پس انداز پول باشید. ممکن است شما و خانواده تان مایل به ادامه پرداخت هزینه های اضافی، نظیر ماشین اضافی و یا خانه (ساحلی / ییلاقی ) نباشید.
و اما چهار کاری که نباید خیلی سریع انجام دهید:
1. تغییر در سرمایه گذاری.
2. عدم فروش اموال بجا ماده از متوفی.
3. تصمیم به جا به جایی.
4- تغییر شغل.
در صورت تصمیم سریع ممکن است به دیگران اجازه دهید بجای شما انتخاب و تصمیم بگیرند. حتی دوستان خوب و خانواده می توانند گاهی مشاوره بدی بدهند. حتی ممکن است شما را به انجام کارهایی که آماده نیستید تحت فشار و یا رودرواسی قرار دهند، مانند فروش خانه خود یا برخی از املاکی که برای شما باقی مانده است.
خطر بزرگ دیگر اینکه شما ممکن است مورد هدف کلاهبرداری با برنامه ریزی قبلی از سوی افرادی سودجو باشید. شما باید هر قدم را با احتیاط بردارید. ممکن است بخواهید در مورد سرمایه گذاری های بزرگ و یا کوچک، مشاوره تخصصی دریافت کنید پرداخت هایی مانند پرداخت بیمه یا پس انداز بازنشستگی.