قسمت مهمی از مشغلههای مالی خانوادهها مربوط به دوران بیماری اعضای خانواده است.
بیماری سخت میتواند خسارت بالایی برای خانواده به همراه داشته باشد.
اما سوال مهم: آیا شما بیمه بیماریهای سخت دارید؟
علاوه بر مرگ زودرس، مهمترین عوارض بیماریهای قلبی، ایجاد معلولیت و ناتوانی در بیشتر مبتلایان است. بسیاری از زنان بعد از ابتلا به این بیماری با اختلالات تنفسی، مشکل در قدم زدن، بالا رفتن از پلهها و موارد دیگر مواجه میشوند.
اگرچه میزان مرگ و میر ناشی از بیماریهای قلبی در مردان بیش از زنان است، اما بسیاری از زنان تمایل دارند که بیماری قلبی خود را بروز نداده و معاینه نشوند، لذا هنگامی متوجه بیماری خود میشوند که ممکن است خیلی دیر شده باشد.
سرطان سینه شایعترین سرطان بین زنان و بعد از سرطان ریه، مهمترین عامل مرگ زنان است.
متخصصان میگویند گاهی ترس از سرطان سینه، بیش از حد اغراق آمیز بوده و موجب میشود که زنان برای معاینه و بررسی بیشتر به پزشک مراجعه نکنند یا تصمیم عجولانه برای جراحی و برداشتن سینه داشته باشند، در صورتی که ممکن است نیازی به این کار نباشد.
بالا رفتن سن، مسائل ژنتیکی، سابقه خانوادگی، نژاد، سابقه نمونهبرداری غیر طبیعی سینه در گذشته، سابقه پرتو درمانی سینه در گذشته، سابقه عادت ماهیانه زود هنگام یا یائسگی بعد از ۵۵ سالگی، نداشتن فرزند، مصرف برخی داروها، نوشیدن الکل، تغذیه ناکافی و چاقی از عوامل خطر ابتلا به سرطان سینه است.
متاسفانه از هر ۲ نفر، ۱ نفر در طول عمر خود بیماری سخت را تجربه میکند.
بیمه بیماریهای سخت به صورت دورههای ۵ ساله، ۱۰ ساله، ۲۰ ساله، تا سن ۶۵ سالگی، ۷۵ سالگی و سن ۱۰۰ سالگی عرضه شده و نمونه کاملتر نوعی است که افراد در صورت حادث نشدن بیماری بتوانند از مزایای آن برخوردار شده و تمام مبلغ پرداختی حق بیمه را دریافت نمایند.
آنچه مسلم است، اخذ بیمه باختی به همراه ندارد. شاید بهتر باشد بگوییم بازنده کسی است که امروز، فردا را فراموش کند.
پیشنهاد میکنیم در جهت حفظ زندگی بهتر، از بیمههایی نظیر، بیمههای تکمیلی، بیماریهای سخت، ناتوانی جسمی و از کارافتادگی و مراقبت ویژه در زمان مناسب با توجه به سطح نیازتان اختیار کنید.