چه کسی از ما مراقبت میکند؟ آیا توان پرداخت هزینههای پرستار را داریم؟
آلویس آلزایمر، روانپزشک آلمانی پس از سالها تحقیق توانست تعریفی علمی از این بیماری ارایه دهد. این بیماری برای قدردانی از یک عمرتحقیق آلویس آلزایمر، آلزایمر نامیده شده است. ۳۱ شهریور (۲۱سپتامبر) روز جهانی آلزایمر است.
پیشرفت بیماری آلزایمر چگونه است؟
آلزایمر با از دست دادن حافظه کوتاه مدت، فراموش کردن آدرسها و اسمها آغاز میشود و کم کم تا آنجا پیش میرود که فرد حتی راه بازگشت به خانه را فراموش میکند.
انجمن آلزایمر در سال ۱۹۷۸ در تورنتو کانادا تاسیس شد و در حال حاضر با بیش از ۱۴۰ کامیونیتی فعالیت می کند. این انجمن در تورنتو کانادا با دو زبان انگلیسی و فرانسه فعالیت میکند.
در سال ۲۰۱۱، ۷۴۷۰۰۰ کانادایی مبتلا بیماری آلزایمر یا بیماریهای مرتبط با زوال عقل بودند که ۹/۱۴ درصد از آنها ۶۵ ساله یا بالاتر بودند.
یکی از آسیب زا ترین مشکلات، تاثیر اقتصادی قابل توجه آلزایمر و سایر بیماریهای مرتبط، در کانادا میباشد:
بیش از ۵۶۴۰۰۰ کانادایی در حال حاضر با آلزایمر زندگی می کنند و پیش بینی رشد ۱۰۰۰۰۰۰ نفر می رود.
برای افرادی که خود و یا عزیزانشان درگیر آلزایمر هستند دولت تسهیلات مالیاتی درنظر میگیرد زیرا هزینه این بیماران به مراتب مشکلی بزرگتر است به همین منظور بیشتر خانوادهها تحت فشار روحی، روانی و اقتصادی هستند.
یک راهکار مناسب، تهیه بیمه در این خصوص میباشد. بیمه بیماریهای سخت میتواند از ۲۵.۰۰۰ تا ۲.۰۰۰.۰۰۰ دلار پوشش در اختیار متقاضیان قرار دهد. زمانی که سالم هستیم باید بیمه فوق را اختیار کنیم. داشتن بیمه در این خصوص موجب میشود تا از نظر مالی پوشش مناسب داشته باشیم و از پس هزینههای مالی و تعهدات خود برآییم.
پس از اخذ بیمه بیماریهای سخت، در صورت تشخیص بیماری توسط پزشک معالج، با تایید و گزارش به شرکت بیمه، فرد بیمه شده واجد شرایط و دریافت پوشش بیمه خواهد بود.
این بیمه در انواع کوتاه مدت، بلند مدت و همچنین در صورت عدم بیماری امکان اخذ پولهای پرداختی در بعضی از انواع این بیمه امکان پذیر است.
پیشنهاد میکنیم در جهت حفظ زندگی بهتر، از بیمههایی نظیر بیمههای تکمیلی، بیماریهای سخت، ناتوانی جسمی و از کارافتادگی و مراقبت ویژه در زمان مناسب با توجه به سطح نیازتان اختیار کنید.