پیش از شروع روند بازرسی، مامور بازرسی را مطلع کنید که شما ostomy دارید و یک گواهی از پزشکتان نشان دهید. گرچه داشتن چنین مدرکی اجباری نیست اما داشتن آن موجب راحتی روند بازرسی می شود. در صورت نیاز به بازرسی اضافه اتاق بازرسی خصوصی در دسترس است.
لوازم (Ostomy (Pouches , Flanges را می توان در ساک دستی تان بسته بندی کرد و در قسمت بازرسی می توان آنها را مورد بازرسی قرارداد. توصیه شده که پیش از سفرتان flange تان را با بریدن آماده کنید زیرا به آنها در طول سفر نیاز خواهید داشت. لوله های
خمیری در بخش محدودیت مایعات استثنا است اما باید آنرا جداگانه در ساک دستی تان به مامور بازرسی نشان دهید.
سایر کمک های سیار و ابزارهای پزشکی اجازه عبور از قسمت بازرسی فرودگاه را دارد.
- صندلی چرخدار
- روروک مخصوص
- عصای زیر بغل
- عصا
- واکر
- اعضای مصنوعی
- گچ شکسته بندی
- بست های بدن
- ابزارهای کمکی
- ابزار مربوط به حیوانات
- نظارتگر apnea
- کفشهای ارتوپدی
- دستگاههای پزشکی خارجی
- ابزارهای انطباقی /کمکی
- ماشین ها و دستگاههای تنفس مصنوعی continuous positive airway pressure (CPAP ( آب موجود در این ماشین ها در قسمت ممنوعیت مایعات استثنا می باشد )
- دستگاههای شنوایی
- پیوندهای شنیداری
- ابزارهای مجزا صندلی چرخدار
- اکسیژن کمکی شخصی
- متمرکز کننده های اکسیژن شخصی CO2
- ابزارهای مربوط به اعضای مصنوعی
- داروها
- ابزارهای مربوط یه دیابت و ابزار کمکی
- دستگاه خط بریل
- هرگونه ابزار مربوط به معلولیت و لوازم جانبی
بیمه های مسافرتی از جمله بیمه هایی است که امروزه برای اکثر افراد جا افتاده و موارد استفاده از آن بسیار زیاد است.
فراموش نکنید برای اینکه بتوانید از 100 درصد پوشش بیمه استفاده نمایید حتمن قبل از مراجعه به بیمارستان و یا دکتر و مراکز درمانی سرپایی با شماره تلفنی که در بیمه نامه و یا کارت بیمه نامه مسافرتی جهت مواقع اضطراری آمده است تماس گرفته شود.
همچنین در صورت نیاز پس از خروج از بیمارستان بین 2 تا 3 بار مراجعه به پزشک، جهت هر مورد مریضی و یا تصادف قابل مراجعه و پیگیری است و همینطور در صورت مراجعه به پزشک و پرداخت هزینه، از طرف شرکت بیمه قابل پوشش است. از دیگر نکات قابل توجه در بیمه مسافرتی ویزیتور به کانادا، پوشش هایی نظیر فیزوتراپیست، کایروپراکتور و دکتر مربوط به استخوان است که بعضی بیمه ها پرداخت می کنند و مورد مهم دیگر، پوشش جهت پرستار خصوصی و دارو است.
بیمه های مسافرتی، جهت پوشش هزینه های پزشکی که به صورت پیشامدهای تصادفی و یا اضطراری و مریضی است، برقرارشده است. همچنین مواردی مانند گم شدن چمدان، دیر رسیدن به پرواز، نیاز به آمبولانس حتا هوایی، برگشت مسافر به کشور خودش، بستری شدن در بیمارستان و حتا عمل جراحی و ده ها مورد دیگر در یک بیمه مسافرتی وجود دارد.
فراموش نکنید بیمه مسافرتی را حتمن از شخصی متخصص در این امر دریافت کنید تا در زمان Claim متوجه کاستی های بیمه که در اثر عدم تجربه و دانش ارایه دهنده آن می تواند رخ دهد نشوید. همیشه در نظر داشته باشید که هرگزبدون بیمه به سفر نروید، زیرا حادثه، لحظه، مکان و سن نمی شناسد.
از سوی دیگر در یک پرواز، دلایل زیادی برای بیمه مسافر وجود دارد از جمله بیماری و یا حوادث طبیعی پیش بینی نشده که پرواز را کنسل می کند. هر یک از موارد ذکر شده می تواند خسارت زیادی به مسافر وارد کند.. ممکن است برای شما، سوالات متعددی پیش بیایند مانند شرکتهای بیمه چه چیزهایی را پوشش می دهند و یا چه چیزهایی را پوشش نمی دهند؟
آیا برای اخذ بیمه شرایط سنی وجود دارد؟
آیا می توان با یک بیمه مسافرتی چندین مسافرت به مکانهای مختاف و یا حتا خارج از کشور داشت؟
www.cover4u.ca و Health – safety
Image courtesy of Tuomas_Lehtinen at FreeDigitalPhotos.net
شماره تماس شرکت 9053700011 جوابگوی سوالات شما عزیزان میباشد. محمد رحیمیان کارشناس ارشد بیمه و سرمایه گذاری و عضو رسمی مشاوران متخصص بیمه و امور مالی کانادا به شماره ثبت 2065817 است.