چهارده نوامبر، روز جهانی دیابت

دیابت بیماری است که چهاردهم نوامبر را با عنوان روز جهانی برای بررسی و توجه بیشتر در این زمینه به خود اختصاص داده است. آمار سال 2010 در این زمینه می گفت در سراسر جهان 255 میلیون نفر مبتلا به دیابت وجود دارد اما در سال 2011 به تعداد 366 میلیون نفر برمی خوریم. درسال 2010 هر 10 ثانیه در جهان یکی در اثر این بیماری از بین می رفت اما در سال 2011 به هر 8 ثانیه رسیده و 465 بیلیون دلار، صرف مراقبت از دیابت می شود. می توان گفت آمارهای سال 2011 تمام پیش بینی های قبلی را بهم زده و اعداد با جهشی بسیار بالاتر از آنچه گمان می رفت سلامتی جامعه جهانی را تحت تاثیر قرار داده است.

از این رو سمپوزیوم جهانی دیابت در 18 سپتامبر در نیویورک در سال 2011 با عنوان ” پیدا کردن راهی برای اقدام جهانی” راه اندازی شد و فدراسیون بین المللی دیابت (IDF) نیز به مناسبت این روز، شعار” هم اکنون علیه دیابت اقدام کنید” را انتخاب نمود. با نگاهی به آمار در سراسر دنیا می بینیم که در انگلیس، سالی ۵ هزار بیمار دیابتیک دچار قطع پا می شوند. تا سال ۲۰۲۰ دیابت نوع یک میان کودکان کوچک تر از ۵ سال اروپایی، ۲ برابر خواهد شد.

تا سال ۲۰۵۰ شمار آمریکاییان مبتلا به دیابت ۲ برابر می شود. تا سال ۲۰۵۰، ۱۲ درصد شهروندان آمریکایی معادل ۴۸ میلیون نفر، دچار دیابت یا بیماری قند خواهند بود. تا سال ۲۰۵۰ افزایش دیابت میان آفریقایی- آمریکایی ها یا لاتین تبارهای آمریکا به ۶ برابر می رسد. در امارات متحده عربی، شیوع دیابت نوع۲، ۲ برابر شده است به طوری که از ۴ درصد در افراد۴۰ ساله به ۸ درصد رسیده است. در چین میزان ابتلا به دیابت ۳ برابر شده است.

در اندونزی، کره جنوبی و تایلند شیوع بیماری در۳۰ سال گذشته از ۳ برابر به ۵ برابر افزایش یافته است. در آسیا معمولا افراد ۴۵ تا ۶۴ ساله به دیابت مبتلا می شوند. این در حالی است که در آمریکا این بیماری بیشتر افراد بالای ۶۵ سال را درگیر می کند. هند و چین بیشترین آمار مبتلایان به دیابت را دارند. در هند ۴۰ میلیون و در چین ۳۹ میلیون نفر دیابتی زندگی می کنند.

16 نوامبر، روز جهانی مبارزه با دیابت از سال 1991 نامگذاری شده است. این نامها و مناسبت ها همه بهانه ای است برای کمی توجه و دقت پیرامون آنچه به نام سلامتی می شناسیم.

در این راستا پیشنهاد شرکت بیمه اخذ بیمه برای تمام سنین است. این اشتباه بزرگی است که گمان کنیم گرفتن این بیمه برای کودکانمان لزومی ندارد. اینکه در عصر کنونی همه ما باید برای چنین زمانهای پیش بینی نشده آماده باشیم کاملا منطقی است. بیمه بیماری های سخت، قرار نیست تنها در زمان بیماری فرزندمان به کمک ما بیاید بلکه می تواند در صورت عدم بیماری وی، پس انداز خوبی برایش بوده و در زمانی مانند ورود به دانشگاه او را یاری دهد. اگر یکبار دیگر آمار بالا را مرور کنید شاید شما هم مانند ما متوجه شوید که بدون بیمه، روند زندگی در مسیری سراب گونه در جریان است.

نوامبر برای شرکت ما هر ساله یادآور درگذشت شیدا کمالی دختری 14 ساله است که شش سال پیش در شانزدهم این ماه بطور ناگهانی در اثر پارگی آئورت درگذشت. مانند هر سال یادش را گرامی داشته و به یاد می سپاریم که بیماری هرگز سن نمی شناسد.

منبع:

www.idf.org

mohammad rahimian
محمد رحیمیان
صداقت من مهم تر از درآمد من است.
حتما با من برای مشورت تماس بگیرید.
تلفن مستقیم دفتر تورنتو
905-370-0011 📞
شرکت بیمه رحیمیان از سال ۲۰۰۲ در کانادا فعالیت دارد. ما عضو رسمی مشاوران بیمه و امور مالی در کانادا هستیم و با پشتوانه بیش از ۳۰ سال تجربه در ایران و کانادا، ارائه کننده خدمات بیمه فردی، گروهی و سرمایه گذاری می باشیم. من محمد رحیمیان و همکارانم، با تخصص و تجربه خود در زمینه بیمه، برای مشاوره رایگان در خدمتتان هستیم.
شرکت بیمه رحیمیان در تورنتو کانادا
whatsapp
مشاوره از طریق واتسپ