در زندگی به نکاتی بی توجه می شویم که کمی دقت در آن می تواند به ما زندگی دوباره بخشد. مقاله امروز ما معطوف زنان است همه زنان باید هر ماه یک بار سینه های خود را چک کنند. در سینه زنان به سادگی به خاطر تنش های مختلف و اضطراب های زیاد، رژیم غذایی غلط و مسائل عاطفی حل نشده، می تواند پر از کیست شود. با بالاتر رفتن سن، ریسک سرطان سینه به مراتب بیشتر می شود و بسیاری از زنان این را نمی دانند. تشخیص سرطان سینه یکی از ناخوشایندترین وقایعی است که ممکن است در طول زندگی یک زن رخ دهد.
ریسک سرطان سینه به عوامل متعددی بستگی دارد. مثلاً سن پایین تر شروع قاعدگی، سن بالاتر اولین بارداری و همچنین سن بالاتر بروز یائسگی، ریسک ابتلا را افزایش می دهد. عوامل وراثتی، رژیم غذایی، مصرف هورمون، چاقی، سابقه سرطان اولیه، پرتو تابی نیز جزء عواملی محسوب می شوند که می توانند بروز سرطان سینه را موجب شوند.
خودآزمایی سینه ها توسط زنان باید بصورت ماهانه انجام شود. حداقل منفعت این عمل، شناسایی توده های کوچکی است که با اقدامات مختصر جراحی قابل درمانند. بیش از 65 درصد توده های پستانی توسط خود بیماران کشف می شوند. وجود یکسری مشخصات ویژه در همراهی با ضایعات و توده های قابل لمس پستان (مانند بزرگی پستان، تغییرات پوستی، ترشح، تغییرات نوک پستان، کشیدگی یا عدم تقارن پستان ها، قرمز شدن، زخم های سفت، نامنظم و ثابت و وجود توده زیر بغل) شک بدخیمی را بالا می برد. وجود درد از احتمال بدخیم بودن توده های پستانی می کاهد.
یک معاینه بالینی به تنهایی نمی تواند بدخیمی را رد کند. در دوران یائسگی، ضایعات مشکوک باید ظرف 4-2 هفته معاینه شوند. روزهای 5 تا 7 سیکل قاعدگی، بهترین دوران برای انجام معاینه پستان است. ناگغته نماند سرطان سینه فقط مختص خانمها نبوده و آقایان هم در معرض خطر هستند.
شاید بپرسید در این میان چه می توانید انجام دهید؟ علت عنوان انواع بیماری ها و سرطانهای گوناگون از سوی ما تنها ارائه اطلاعات پزشکی نیست که در واقع جزء تخصص ما نیز محسوب نمی گردد اما قصد ما نشان دادن رویدادهایی است که در زندگی هر یک از ما میتواند رخ دهد. آنجاست که می توانیم کمک خود را به شیوه ای ملموس تر به شما عرضه کنیم.
طبیعتاً هر شخص مبتلا به سرطان سینه، نیاز به داروهای مختلف، پرستار جهت کمک در امور منزل و پول برای پرداخت تعهدات عادی خود دارد و نمی تواند بگوید چون بیمار هستم دیگر اجاره منزل یا مورگیج خود را پرداخت نمی
کنم و یا….
بنابراین بیمه در این زمان می تواند به راحتی شکل زندگی شما در شرایط مطلوب نگهدارد. در برهه ای که شخص بیمار به خودی خود از بیمار بودنش دچار ناراحتی فکری است، بیمه می تواند با پرداخت هزینه های مختلف، حداقل نگرانی شخص مبتلا را از بابت مسائل مادی کاهش دهد. همه اینها مستلزم این است که در زمان سلامت، بیمه اختیار کنیم. عده ی زیادی پس از انجام معاینات مختلف و پیدایش غدد مختلف در بدنشان تصمیم به گرفتن بیمه می کنند. در این شرایط فکر می کنید بیمه چه می تواند کند؟
نعمت سلامتی، موهبتی است که باید ضمن شاکر بودن، غافل از آن نبود. هر یک از ما در اوج سلامت امروز از فردای خود بی خبریم. بیمه ضامن همان فرداست به شرطی که امروز آن را فراموش نکنیم.
باید اضافه کرد در فرهنگ ما، زنان یاد می گیرند که به خودشان اهمیت ندهند و آخرین نفری باشند که باید مراقب سلامتی اش بود، در حالی که زنان باید بدانند که اگر از خودشان مراقبت نکنند و به خودشان عشق نورزند،عشقی که به اطرافیانشان می دهند تو خالی و کم محتوا است. اگر مبتلا به بیماری سختی شویم منتظر نباشیم که به اندازه ای که سرویس داده ایم سرویس بگیریم. ابتدا خودمان را دوست داشته باشیم تا اطرافیان هم به ما عشق بورزند.