علایم زودرس در بیماری فلج رعشه ای

” بیماری پارکینسون “ برای اولین بار توسط دانشمند بریتانیایی دکتر جیمز پارکینسون (James Parkinson) در سال ۱۸۱۷ میلادی بیان شد و بنابراین نام این بیماری به او تعلق یافت. در کانادا انجمن هایی در خصوص پارکینسون فعالیت می کنند و بیش از 100.000 کانادایی دچار این بیماری هستند و اینکه تا سال 2031 افراد مبتلا به پارکینسون 2 برابر می شوند.

امسال کنفرانس بین المللی بیماری پارکینسون در فرانکفورت آلمان در تاریخ 11-13 اگوست 2015 برگزار می شود.

این بیماری همان لرزش در وضعیت استراحت است که شیوع آن بیشتر در سنین پیری است اما در جوانان هم دیده می‌شود انتشار آن در تمام مناطق دنیا یکسان است یعنی درصد پراکندگی بیماری با تغییر در منطقه خیلی فرق نمی‌کند بطور کلی این بیماری بر اثر از بین رفتن سلول‌های ترشح کننده ماده‌ای به نام دوپامین (که یک انتقال دهنده عصبی) است رخ می‌دهد.

 

بيماري پارکينسون يا فلج رعشه‌اي اختلال مغزي است که موجب لرزش، سفتي و ضعف عضلات مي‌شود. علایم زودرس بيماري پارکينسون شامل: سفتي عضلات، خستگي زودرس نسبت به حالت معمول، رعشه که به طور معمول با لرزش خفيف در يک دست، بازو و يا پا شروع مي‌شود.

اين لرزش زماني که بدن در حال استراحت است تشديد مي‌شود، اما عموما وقتي که بدن در حال انجام فعاليت است، متوقف مي‌گردد به عنوان مثال زماني که دو انگشت شست و سبابه به هم ماليده مي‌شود، لرزش وجود ندارد.

مشخص ترین نشانه های بيماری پارکينسون لرزش دست ها و پاها است.

با پيشرفت بيماري علایمي مانند: ريزش آب دهان، کاهش اشتها، سفتي عضلات در طرفين بدن، ضعف، لرزش ماهيچه‌ها، سخت ايستادن، حرکت آهسته، بي قراري، قدم‌هاي نامتعادل، لرزش مداوم دست‌ها و سر و به سختي خم شدن بروز مي‌کند.

در مراحل بعدي بيماري، شخص توانايي کنترل حرکات خود را از دست مي‌دهد، فعاليت‌ها به سختي صورت مي‌گيرد و به تدريج قوه ادراک نيز تحت تاثير بيماري قرار مي‌گيرد. حدود يک سوم از افراد مبتلا به پارکينسون از افسردگي رنج مي‌برند.

نتيجه يک رشته تحقيقات نشان می دهد که بيش از ۸۰ درصد افراد مبتلا به بيماری پارکينسون غالبا دچار افسردگی می شوند. نگرانی بيماران از ابتلا به پارکينسون می تواند موجب افسردگی آنان شود. البته افسردگی می تواند ناشی از تاثيرات روانی بيماری پارکينسون نيز باشد.

کسانی که از بيماران مبتلا به پارکينسون مواظبت می کنند می گويند، يکی از دشوارترين شرايطی که بايد با آن کنار بيايند، احساس افسردگی بيماران است.

افسردگی به سایر بیماری‌ها از جمله سرطان و سکته نیز ارتباط دارد. نتایج تحقیقات نشان می‌دهد که افسردگی یک عامل خطر مستقل برای بیماری پارکینسون است.
بسیاری از پرسشها از جمله این که آیا افسردگی نشانه اولیه بیماری پارکینسون است یا این که صرفا یک عامل خطر مستقل به شمار می رود هنوز بدون پاسخ باقی مانده اند.

بیماری پارکینسون یک بیماری سخت است بنابراین ستاندن بیمه در این مورد پیشنهاد منطقی و مناسبی است که افراد می توانند خود را در این مورد بیمه نمایند.

فردی که مبتلا به این بیماری می شود با تایید پزشک معالج خود، می تواند از بیمه مبلغ قرارداد را اختیار نماید این مبلغ می تواند بین 25000 دلار تا دو میلیون دلار معاف از مالیات باشد. بیمه های دیگری نظیر بیمه تکمیلی و از کارافتادگی و مراقبت ویژه در جایگاه خودشان با توجه به پوشش بیمه و توان مالی قابل ارزش است.

شماره تماس شرکت 9053700011  جوابگوی سوالات شما عزیزان میباشد. محمد رحیمیان کارشناس ارشد بیمه و سرمایه گذاری و عضو رسمی مشاوران متخصص بیمه و امور مالی کانادا به شماره ثبت 2065817 است.

منابع: Parkinson
www.cover4u.ca

mohammad rahimian
محمد رحیمیان
صداقت من مهم تر از درآمد من است.
حتما با من برای مشورت تماس بگیرید.
تلفن مستقیم دفتر تورنتو
905-370-0011 📞
شرکت بیمه رحیمیان از سال ۲۰۰۲ در کانادا فعالیت دارد. ما عضو رسمی مشاوران بیمه و امور مالی در کانادا هستیم و با پشتوانه بیش از ۳۰ سال تجربه در ایران و کانادا، ارائه کننده خدمات بیمه فردی، گروهی و سرمایه گذاری می باشیم. من محمد رحیمیان و همکارانم، با تخصص و تجربه خود در زمینه بیمه، برای مشاوره رایگان در خدمتتان هستیم.
شرکت بیمه رحیمیان در تورنتو کانادا
whatsapp
مشاوره از طریق واتسپ