به گفته محققان، افزایش طول عمر زنان از جمله علل اصلی افزایش نرخ ابتلا به سرطان سینه است یک گزارش تازه نشان می دهد که نرخ ابتلا به سرطان سینه و ریه طی 30 سال گذشته در جهان دو برابر شده است. یک موسسه تحقیقات سرطان در بریتانیا (Cancer Research UK) گفته است که این مساله تا حدود زیادی به افزایش طول عمر مربوط می شود چرا که این بیماری ها معمولا گریبانگیر افراد سالخورده تر می شود. بررسیهای انجام شده توسط محققان دانشکده اپیدمیولوژی و بهداشت عمومی دانشگاه كالج سلطنتی لندن و یكی از دانشمندان برجسته در این زمینه نشان میدهد اپیدمی چاقی در كشورهای صنعتی بهعنوان مهمترین عامل ابتلا به سرطان شناسایی شده است.
بر اساس آخرین آمار صندوق تحقیقات سرطان جهانی هر ساله حدود 7 میلیون نفر در سرتاسر جهان در اثر ابتلا به سرطان جان خود را از دست میدهند كه این آمار تا سال 2020 به 10 میلیون نفر خواهد رسید و بر اساس گزارشی که بوسیله بنیاد بهداشت و مشاوره Axios International منتشر شده است، تا سال 2030 ممکن است 20 میلیون مورد جدید سرطان در هر سال تشخیص داده شود، و 13 میلیون مرگ و میر رخ دهد.
کارشناسان بهداشتی میگویند که ” سرطان ” در کشورهای در حال توسعه هر سال بیشتر از ایدز، سل، یا مالاریا مردم را می کشد. به گزارش خبرگزاری فرانسه، در سال 2008 بیش از 12 میلیون مورد جدید سرطان در سراسر جهان تشخیص داده شده است، که به 7.6 میلیون مورد مرگ و میر انجامید.
دیوید کر، استاد داروشناسی بالینی و درمان سرطان در دانشگاه آکسفورد که در نوشتن این گزارش مشارکت داشته است، در این باره میگوید: “سرطان در کشورهای در حال توسعه عمدتا گزارش نشده، تشخیص داده نشده و درمان نشده باقی میماند.”
بر طبق نظر این پزشکان، زندگی مدرن به همراه زندگی ماشینی که با سیگارکشیدن، مصرف مشروبات الکلی، فعالیت جسمی کم و رژیمهای غذایی پرچربی و بدون فیبر و قند و بدون فیبر مشخص میشوند ، بیتحركی، تغذیه
نادرست و استرسها از عوامل ایجاد كننده سرطانها هستند.
با دقت بیشتر در وضعیت سلامتی با آمار و ارقامی برخورد کردیم که نشان می دهد بار ” افسردگی “ افزایش خواهد یافت تا جایی که در سال 2030 بزرگترین بار بهداشتی در جهان خواهد بود. در حال حاضر در دنیا 355 میلیون نفر دچار بیماری های مفصلی هستند و روزانه 120 نفر در جهان در اثر همنشینی با افراد سیگاری مبتلا به برونشیت مزمن، آمفیزم و سرطان ریه می شوند. همه موارد یاد شده تنها گوشه ای است از آنچه ممکن است هر کدام از ما با آن روبرو شویم.
هر یک از ما در زندگی، تعهداتی داریم. ما نسبت به فرزندمان و یا والدین و همسرمان وظایفی داریم و آنها هر یک به گونه ای به ما متصلند. اینکه ما در چه قسمتی از این زنجیر ایستاده ایم میزان تعهد ما را مشخص می سازد. امیدواریم خواندن این آمار، توجه شما را به وضعیت سلامتی و حفظ آن جلب کرده باشد.
شما می توانید با اخذ پوشش بیمه، امنیت خاطر خود را در روزهای بیماری از جهت پرداخت هزینه های درمان، پرداخت تعهدات مالی ماهیانه تان و نگهداری آنچه تا امروز اندوخته اید، حفظ کنید. در دنیای امروز نمی توان به انتظار حوادث فردا و رویای همیشه سالم بودن نشست. هرصبحی که به سلامت از خواب بیدار میشویم، لطفی است که برای همان روز به ما عطا شده. با بی توجهی به فردا، خود و اطرافیانمان را در معرض مخاطرات قرار ندهیم.