ممکن است بگویید نوشتن در مورد سیگار تکراری شده است، با شما موافقم. اما دیدن آمارها و افزایش بیماریها ناشی از سیگار نشان میدهد که این موضوع هرگز کهنه نمیشود.
ما مینویسیم به امید اینکه هشدار آمارها بتواند حتی یک سیگار را خاموش کند.
طبق آمار، مصرف سیگار از دهه ۱۹۹۰ به بیش از ۵۰ درصد افزایش یافته است و علت اصلی آن را تبلیغات میدانند. آزمایشها و شواهد پزشکی نشان دادهاند که قسمتهایی از بدن که با دود سیگار در تماس هستند، مانند لب، دهان، گلو، حنجره، مری و ریه، در خطر ابتلا به سرطان هستند. همچنین، ارتباط نزدیکی بین کشیدن سیگار و سرطان لوزالمعده وجود دارد. از دیگر خطرات سیگار، بیماریهای ریوی و قلبی غیرسرطانی است.
نکته بسیار مهم این است که کشیدن مداوم تنها یک یا دو سیگار در طول روز، احتمال ابتلا به سرطان را در مقایسه با یک فرد غیرسیگاری دو برابر میکند. بدتر از آن، کشیدن سه یا چهار سیگار در روز، احتمال ابتلا به سرطان را تا هشت برابر یک فرد غیرسیگاری افزایش میدهد.
طبق اعلام مراکز کنترل و پیشگیری بیماریها در آمریکا، مصرف سیگار موجب حدود ۴۳۸,۰۰۰ مرگ و میر سالانه میشود.
بر اساس اطلاعات سازمان بهداشت جهانی، اگر اقدامات مؤثری برای مقابله با این مشکل انجام نشود، تا سال ۲۰۳۰، مرگ و میر ناشی از مصرف دخانیات به ۸ میلیون نفر در سال خواهد رسید که معادل یک میلیارد فوت در قرن بیست و یکم است.
اگر منتظر ترک سیگار و گرفتن بیمهای با قیمت مناسب هستید، بهتر است بیمه را به تعویق نیندازید، چرا که سلامت امروز تضمین کننده سلامت فردا نیست. اجازه ندهید بیماری بدون پشتوانه مالی به سراغتان بیاید؛ بیمه حامی شما در زمان ناتوانی و بیماری خواهد بود، اگر قبل از وقوع حادثه آن را اخذ کنید.
اگر سیگار میکشید، امروز برای گرفتن بیمه اقدام کنید، هرچند نرخ بیمهتان بالاست. شاید به این طریق ناچار به ترک سیگار شده و با ترک آن، نرخ بیمهتان نیز کاهش یابد و از این طریق هم صرفهجویی اقتصادی و هم سلامتی خواهید داشت.
اگر سیگار میکشید، خوب است بدانید که از هر سه نفر دارنده بیمه بیماریهای سخت، یک نفر از آن استفاده کرده است.
پیشنهاد میکنیم در جهت حفظ زندگی بهتر، از بیمههایی نظیر، بیمه افراد با پیشینه بیماری، بیمههای تکمیلی، بیماریهای سخت، ناتوانی جسمی و از کارافتادگی و مراقبت ویژه در زمان مناسب با توجه به سطح نیازتان اختیار کنید.