روز جهانی سرطان، فرصتی است برای یادآوری این بیماری جدی که به هیچکس بیگانه نیست. سرطان، بیماریای است که زندگی را تهدید میکند و میتواند هر فردی را در هر سنی تحت تأثیر قرار دهد. علاوه بر این، سرطان میتواند چالشهای عاطفی و مالی بسیاری برای بیماران و مراقبین آنها ایجاد کند.
بیماران مبتلا به سرطان اغلب نگاه عمیقتری به معنای زندگی پیدا میکنند. برخی از بیماران معتقدند که این بیماری ایمان بیشتری به آنان بخشیده است، در حالی که برخی دیگر ممکن است در مبارزه با این بیماری و درک دلایل ابتلای خود به سرطان، ایمانشان را زیر سوال ببرند.
مراقبتهای تسکیندهنده میتواند به بیماران، در جستجو و درک عقاید و ارزشهای خود و رسیدن به آرامش و پذیرش وضعیت کمک کند. همچنین، حمایتهای عاشقانه در کمک به بیماران در دوران سخت چالشهای جسمی و روحی بسیار مفید است.
پزشکان معتقدند که سرطان میتواند به عنوان یک استعداد ژنتیکی از اعضای خانواده به ارث برسد یا با افزایش سن، احتمال ابتلا به سرطان بیشتر شود، زیرا تعداد جهشهای احتمالی در DNA افراد افزایش مییابد.
سن به عنوان یک عامل خطر مهم برای تشخیص سرطان در نظر گرفته میشود. اکثر سرطانها بدون علامت گسترش مییابند تا زمانی که گسترش سرطان یا تومور باعث فشردگی بافتها، اندامها، عروق خونی یا اعصاب دیگر شود.
سرطان پوست و ملانوم اغلب با تغییر در زگیل یا خال بر روی پوست تشخیص داده میشود. برخی از سرطانهای دهان با حضور لکههای سفیدرنگ در داخل دهان یا روی زبان تشخیص داده میشوند. نشانههای تومورهای مغزی معمولاً به سرعت دیده میشوند، زیرا این تومورها عملکردهای شناختی مهمی را مختل میکنند. علائمی مانند تب، خستگی، تعریق بیش از حد، کمخونی و کاهش وزن شدید نیز میتواند نشانهای از سرطان باشد.
خوشبختانه، سرطان اکنون یکی از بیماریهای قابل پیشگیری و قابل درمان است و ترس بیمورد ناشی از ناآگاهی عموم مردم است.
در حال حاضر، آمار سرطان در سراسر جهان افزایش یافته است، اما مرگ و میر ناشی از آن کاهش یافته است. علت این کاهش، پیشگیری صحیح، منظم و علمی است که در ۲۰ سال اخیر به بالاترین پیشرفتهای پزشکی در درمان منجر شده است.
طبق آمار سازمان بهداشت جهانی و وزارت بهداشت آمریکا، ۵۰ درصد از همه سرطانها قابل پیشگیری هستند.
پیشگیری نقش مهمی در کاهش دو سوم آمار مرگ و میر ناشی از سرطان دارد. با وجود افزایش آمار ابتلا به سرطان در سراسر دنیا، این بیماری تحت کنترل است. در دوران درمان و استفاده از روشهای مختلف شیمیدرمانی، فرد بیمار قادر به انجام کارهای عادی خود نیست و با هزینههای متعددی مواجه میشود.
بیمه بیماریهای سخت، از ۳ تا ۳۲ بیماری (بسته به سن فرد) را تحت پوشش قرار میدهد.
فرد بیمار پس از ابتلا به هر یک از بیماریهای مندرج در قرارداد، میتواند کل مبلغ قید شده را بهصورت یکجا و معاف از مالیات دریافت کند. ساختار بیمه بیماریهای سخت برای حفظ کنترل و ثبات زندگی فرد بیمار طراحی شده است و نیاز به این نوع بیمه در دنیای کنونی روز به روز بیشتر احساس میشود.
هدف از مطرح کردن بیمه بیماریهای سخت، ایجاد نگرانی نیست؛ بلکه هشداری است که باید امروز برای فردا آماده باشیم. به سلامت امروزتان اهمیت بدهید تا در صورت بروز بیماری، مشکلات مالی نتوانند خللی در درمانتان ایجاد کنند.
پیشنهاد میکنیم در جهت حفظ زندگی بهتر، از بیمههایی نظیر، بیمههای تکمیلی، بیماریهای سخت، ناتوانی جسمی و از کارافتادگی و مراقبت ویژه در زمان مناسب با توجه به سطح نیازتان اختیار کنید.