چه نوع عوامل و شیوه زندگی بر پیشرفت یا عدم پیشرفت سرطان تاثیردارد؟
این سوالی است که موسسه آمریکایی تحقیقات سرطان از بیش از1000 نفر پرسیده است.
تنها 42% از افراد گفتند که داشتن رژیم غذایی کم سبزیجات و میوه ها احتمال سرطان را افزایش می دهد. 43 % الکل را به احتمال بالاتر بیماری ارتباط می دهند و 35 % داشتن رژیم غذایی زیاد گوشت قرمز را به عنوان مهمترین عامل می دانند.
این موسسه می گوید که تحقیق به طور ادامه داری، همه این عوامل را در ارتباط با احتمال افزایش سرطان می داند و تعدادی از اطلاعات کم نشان می دهد آمریکایی ها نه گوش شنوایی دارند و نه توجه ایی به پیغامهای سلامت می کنند.
از سمت مثبت، این آگاهی وجود دارد که چاقی بیش از حد و همین طور انجام ندادن فعالیت های بدنی یکی از احتمالات افزایش سرطان است. بسیاری از پاسخ دهندگان تحقیق محصولات کشنده آفات و حشرات موذی، افزودنی های غذایی، غذاهایی که به طور ژنتیکی تغییر می کنند، استرس و هورمون های موجود در گوشت را از جمله عوامل افزایش سرطان می دانند اگر چه این تحقیق هنوز باید پاسخ های دقیقی فراهم کند.
عضو هیئت رئیسه برنامه های تغذیه این موسسه می گوید که افراد نیاز دارند درباره عواملی که می توانند در طی روز برای کنترل بیماری انجام دهند را بیشتر بدانند . او می گوید اگر چه هیچ تضمینی وجود ندارد اما تحقیقات نشان می دهد که یک رژیم سالم، فعالیت های منظم و وزن سالم می تواند وقوع سرطان را نزدیک به یک سوم کاهش دهد.
عوامل بسیاری بر سلامت شما تاثیر می گذارد، برخی از آنها را نمی توان کنترل کرد مثل ساختار ژن یا سن تان. اما شما می توانید شیوه زندگی تان را عوض کنید و با پیش نهادن به سمت یک زندگی سالم به احتمال کاهش بیماری قلبی، سرطان و سکته و سایر بیمارهای جدی تان کمک کنید.
• آزمایشهایی را که نیاز دارید را انجام دهید.
• وزن سلامتتان را ثابت نگه دارید.
• غذاهای سالم متنوعی را بخورید و خوردن غذاهای پر کالری و چرب را کم کنید.
• فعالیت بدنی داشته باشید.
• فشار خون و کلسترول خود را کنترل کنید.
• دخانیات استعمال نکنید.
• خودتان را از مقدار زیاد نور خورشید محافظت کنید.
• کم الکل بنوشید و یا اصلا ننوشید.
غذا انرژی و مواد مغذی بدن شما را فراهم می کند. مواد مغذی شامل پروتیین ها، کربوهیدرات ها، ویتامین ها، چربی ها، مواد معدنی و آب می باشد. خوردن به روش سالم دشوار نیست، نکته این است که :
• غذاهای متنوعی شامل سبزیجات، میوه ها و محصولات حبوبات را بخورید.
• گوشت قرمز کم، مرغ، ماهی، حبوبات و محصولات لبنی با چربی کم بخورید.
• مقدار زیادی آب بنوشید.
• نمک، شکر، الکل، چربی اشباع شده و اشباع نشده کمتر استفاده کنید.
چربی های اشباع شده معمولن چربی هایی هستند که از حیوانات گرفته می شوند. نگاهی به چربی اشباع نشده در برچسب محصولات غذایی، کره ها و روغن های ترد کننده شیرینی پیش از مصرف، بیاندازید.
از نکات مهم بیمه بیماری های سخت این است که فرد بیمه شده ملزم به ارایه اسناد هزینه های درمانی اش نیست. بلکه تنها تایید گزارش بیماری وی به شرکت بیمه کافی است. اگر به آمار روز افزون بیماری ها نگاهی بیندازیم متوجه می شویم که علیرغم اجباری نبودن این بیمه از طرف دولت، درجه اهمیت و ضرورت داشتن این بیمه نه تنها کمتر از بیمه های اجباری نیست بلکه بیشتر از آن است.
بی شک قبول دارید که هیچکس از لحظه بعد خود خبر ندارد. اینک که سلامت هستیم فکر کنیم که در صورت دچار شدن به بیماری سخت، چگونه با هزینه های سرسام آور زندگی و درمان مواجه شویم.
ترجمه و اقتباس ازHealth News و www.cover4u.ca
Image courtesy of nenetus at FreeDigitalPhotos.net
شماره تماس شرکت 9053700011 جوابگوی سوالات شما عزیزان میباشد. محمد رحیمیان کارشناس ارشد بیمه و سرمایه گذاری و عضو رسمی مشاوران متخصص بیمه و امور مالی کانادا به شماره ثبت 2065817 است.