تقریباً هر مسافری عادت به اختلاف ساعت کشور مقصد را تجربه کرده است. نشانههای فیزیکی و روانی متفاوتی وجود دارد که هر کسی آن را متفاوت تجربه میکند.
نشانهها شامل: خستگی، مشکلات خواب، ضعف تمرکز، مشکلات معده و رودهایی
این تاثیرات عموماً برای سفر به شرق و با افزایش سن بیشتر میشود.
پیشنهاد میکنیم: از کافیین، الکل و غذاهای سنگین در زمان پرواز اجتناب شود. اگر به سفر کاری میروید سعی کنید هیچ برنامه کاری را در ۲۴ تا ۴۸ ساعت بعد از رسیدن قرار ندهید. اگر در مقصد بیش از ۳ روز میمانید چرخه خواب، خوردن و فعالیت خود را هرچه زودتر بر اساس محل جدید تطابق دهید.
زمانی که از یک محل سرد به آب و هوای گرم سفر میکنید، بدن نیاز به زمان برای تطابق با گرما خواهد داشت. اگر در ابتدای سفرتان ورزش میکنید مدتی آرامش داشته و مقدار زیادی مایعات بنوشید. برای محافظت در برابر خورشید، عینک آفتابی بزنید و از کلاه و سایر پوششهای حفاظتی استفاده کنید. از کرم ضد آفتاب به طور منظم، به ویژه در صورتی که از داروهایی که حساسیت پوست را در برابر آفتاب زیاد میکند، استفاده کنید.
سفر به نواحی با ارتفاع بالا دارای احتمال خطرات خاصی است.
همچنان که به مناطق بالاتر از سطح دریا میروید مقدار اکسیژن کاهش مییابد و صعود سریع به نواحی مرتفع بیشتر از ۲۵۰۰ متر حتی در صورتی که دارای بدنی سلامت باشید، میتواند منجر به بیماری شود.
نشانهها شامل: سرگیجه خفیف، سردرد، خستگی، احساسات متغیر و اختلالات خواب میباشد. سالمترین روش برای بالارفتن از کوه، صعود به آهستگی و عادت کردن به ارتفاعات مختلف است. اگر مجبور به صعود سریع هستید برخی داروها به این منظور مناسب هستند اما باید توجه داشت که مناسب همه افراد نیست.
به علاوه، برخی شرایط پزشکی از پیش موجود، میتواند رفتن به ارتفاعات را خطرناکتر کند. اگر مبتلا به بیماری قلبی یا ریوی هستید یا دیابت دارید حتماً پیش از سفر با پزشک خود مشورت کنید.
بیمههای مسافرتی، جهت پوشش هزینههای پزشکی که به صورت پیشامدهای تصادفی و یا اضطراری است، برقرار شده است. همچنین مواردی مانند گم شدن چمدان، دیر رسیدن به پرواز، نیاز به آمبولانس هوایی، برگشت مسافر به کشور خودش، فیزیوتراپی، بستری شدن در بیمارستان و حتی عمل جراحی و دهها مورد دیگر در یک بیمه مسافرتی وجود دارد.
فراموش نکنید بیمه مسافرتی را حتماً از شخصی متخصص در این امر دریافت کنید تا در زمان مطالبه، متوجه کاستیهای بیمه که در اثر عدم تجربه و دانش شخص ارائه دهنده رخ میدهد نباشید.
هرگز بدون بیمه به سفر نروید، زیرا حادثه، لحظه، مکان و سن نمیشناسد.
فراموش نکنید برای استفاده ۱۰۰ درصدی از پوشش بیمه، حتما قبل از مراجعه به بیمارستان، دکتر و مراکز درمانی سرپایی با شماره تلفنی که در بیمهنامه و یا کارت بیمهنامه مسافرتی جهت مواقع اضطراری درج شده است تماس بگیرید.
پیشنهاد میکنیم در جهت حفظ زندگی بهتر، از بیمههایی نظیر بیمههای تکمیلی، بیماریهای سخت، ناتوانی جسمی و از کارافتادگی و مراقبت ویژه در زمان مناسب با توجه به سطح نیازتان اختیار کنید.