دانستن نشانهها و علایم بیماریهای مختلف به ما کمک میکند هرچه زودتر متوجه مشکل خود شده و به فکر درمان باشیم، اما در صورتی که بعضی از بیماریها بدون علامت باشند، چطور؟ آن زمان چه کاری از دست ما ساخته است؟ بیشک، بیماریها و اختلالات متعددی وجود دارد که بدون علامت بروز میکنند و به همین جهت ممکن است مدتی تشخیص داده نشوند.
” کبد “، عضو مهمی است که اگر به هر دلیلی از کار بیفتد، خطراتی جدی فرد را تهدید می کند و ادامه زندگی بدون وجود آن ممکن نیست.
کبد چرب به معنای تجمع چربی در کبد است و یکی از بیماریهای بدون علامت، اما شایع و مهم است. جالب است بدانید که راهکارهای درمان و پیشگیری از بروز کبد چرب بسیار ساده است. فقط میبایست کمی بیشتر به فعالیتهای جسمی و رژیم غذاییمان توجه کنیم.
این بیماری مانند یک بمب ساعتی است، که میتواند در بدن افراد وجود داشته باشد و به همین دلیل باید بیشتر به این موضوع توجه کنیم.
وظیفه سم زدایی بدن برعهده کبد است، بیماران مبتلا به سیروز کبدی که کبدشان از کار افتاده است، در مراحل پایانی به کما می روند زیرا کبد وظیفه سم زدایی خود را به درستی انجام نمیدهد و در نتیجه میزان مواد سمی مانند آمونیاک در خون فرد افزایش یافته و بر مغز تاثیر میگذارد.
کسانی که عمل جراحی انجام می دهند و کیسه صفرا را برمیدارند تصور میکنند دیگر صفرا در بدن شان تولید نمی شود. در صورتی که متخصصین بیماری های گوارش چنین باوری را اشتباه میدانند و معتقداند وظیفه کیسه صفرا فقط ذخیره کردن ماده صفراوی است و کار کبد ساخت صفرا را برعهده دارد.
به همین جهت باید به این نکته توجه داشت که اگر صفرا تولید نشود، نه تنها چربی جذب نمیشود که جذب ویتامینهای محلول در چربی مانند ویتامینهای A، K، D و E هم مختل خواهد شد، پس ساخت صفرا هم یکی دیگر از وظایفی است که کبد برعهده دارد. از جمله فعالیتهای مهم دیگر کبد، ذخیرهسازی و سوخت و ساز چربیها در بدن است.
کبد طبیعی حاوی حدود پنج گرم چربی در ۱۰۰ گرم وزن خود میباشد. هر گاه مقدار چربی بیش از پنج درصد وزن آن افزایش یابد به این حالت کبد چرب گفته میشود.
چاقی و اختلال در چربیهای خون، بیماری دیابت، مصرف مشروبات الکلی، بدغذایی و سوء تغذیه، خستگی و مصرف برخی از داروهای کورتوندار، داروهای ضد تشنج و مصرف بیرویه هورمونها از جمله علل ابتلا به بیماری کبد چرب هستند.
دور اندیشی کنیم با برنامه ریزی برای امروزو فردایمان ، با کمترین هزینه در این مسیر با راهکاری مناسب که تهیه پوششی در این خصوص است . بیمه بیماریهای سخت که می تواند از ۲۵۰۰۰ تا ۲۰۰۰.۰۰۰ دلارمعاف از مالیات، امکان مالی در اختیار متقاضی قرار دهد. زمانی که در سلامتی هستیم میبایست بیمههای مورد نیاز خود را اختیار کنیم .
برای هر یک از ما ممکن است چنین شرایطی پیش آید، در همین خصوص بیمه موجب می شود از نظر مالی پوشش مناسب داشته باشیم و از پس هزینههای مالی و تعهدات خود در زمان نیاز برآییم .
جام جم – ویکی پدیا
مطالب این مقالات صرفاً در جهت اطلاع رسانی میباشد و به هیچ عنوان جایگزین مشاوره با متخصصان مربوطه نمیباشد.
پیشنهاد میکنیم در جهت حفظ زندگی بهتر، از بیمههایی نظیر بیمههای تکمیلی، بیماریهای سخت، ناتوانی جسمی و از کارافتادگی و مراقبت ویژه در زمان مناسب با توجه به سطح نیازتان اختیار کنید.