ام اس(MS)

حتما وقتی به شما گفته شد که خودتان یا یکی از عزیزانتان مبتلا به بیماری MS هستید، شدیدا شوکه شدید. در چنین شرایطی معمولاً قبل از هر چیزی به دنبال پاسخ به این سوال هستیم که در برخورد با این بیماری چه کارهایی می‌توان انجام داد؟

غالباً اولین اقدامی که اکثر خانواده‌ها پس از آگاهی از ابتلای یکی از عزیزانشان انجام می‌دهند، مخفی نگه داشتن مسئله از کلیه آشنایان و حتی گاهی خود بیمار است.

فشار‌های روحی که به علت این مخفی کاری‌ها برای بیمار پیش می‌آید، گاهی چنان اثر زیانباری می‌گذارد که حتی می‌تواند اثر مفید داروهای تجویز شده را نیز خنثی کند.

شاید بهتر باشد تصمیم بگیریم به جای وحشت و گریز از مسئله پیش آمده، آن را بهتر بشناسیم و ببینیم چگونه می‌توان با کمترین مشکل با MS کنار آمد و زندگی طبیعی خود را سپری کرد

MS بیماری است که با بی‌رمقی و ضعف جسمی ۸۵ درصد از مبتلایان همراه است. این بیماری برای برخی از افراد، به مفهوم تحلیل رفتن قوای جسمی و در دیگری می‌تواند با علائمی مانند مشکلات بینایی، اشکال در تمرکز، حافظه، تحرک و گرفتگی عضلات همراه باشد.

سستی و رخوت ناشی از این بیماری می تواند انجام امور روزانه را مشکل‌تر نماید و طبعاً کمک گرفتن از متخصصین کاردرمانی، پزشکان عمومی و متخصصان مغز و اعصاب و پرستاران MS می‌تواند به مشکلات ناشی از این بیماری کمک نماید.

طبق تحقیقات و شواهد علمی، فیزیوتراپی می‌تواند برای بیماران MS مفید باشد. برای مثال برخی زمینه‌های فیزیوتراپی مانند تمرین‌های قدرتی منجر به افزایش توانایی در راه رفتن، ایستادن و در واقع کاهش خستگی و بی رمقی می‌شوند.

البته واقعیت این است که بیماران MS می‌توانند تفاوت زیادی از نظر زمان ابتلا و شدت پیشرفت بیماری با هم داشته باشند.

بیش از ۹۰ درصد بیماران مبتلا به MS با اختلال در عملکرد مثانه در دوره‌ای از بیماری‌شان مواجه هستند. طب سوزنی نیز از جمله مواردی است که به مشکلات مربوط به ادرار در بیماران MS کمک می‌کند.

به گفته پزشکان متخصص، در راه درمان این بیماری داروهای متفاوتی استفاده می‌شود که بسیاری از آنها تحت پوشش اهیپ نیستند.

با توجه به تمام نکات یاد شده، باید در نظر داشته باشیم که در زمان سلامت، دریافت بیمه بیماری‌های سخت تضمین محکمی برای روزهایی است که مشغول دست و پنجه نرم کردن با بیماری هستیم.

طبیعتاً اگر هر یک از ما دچار یکی از بیماری‌های سخت شویم، در صورتی که مشکل مالی نداشته باشیم با توانمندی بیشتری به درمان می‌پردازیم.

یکی از پیشنهادهای مالی برای شما، بیمه بیماری‌های سخت است. این بیمه نظیر بیمه عمر می‌تواند به صورت ترم و همچنین دائمی عرضه شود. از آنجایی که بیماری‌های سخت معمولاً تا سن ۶۵ و یا ۷۵ سال حادث می شود، معمولاً این بیمه را به فرم کوتاه مدت (ترم) نیز عرضه می‌کنند.

این بیمه می‌تواند تا ۳۲ مورد بیماری (با توجه به سن) را تحت پوشش قرار دهد، حتی مواردی از بیماری‌های ژنتیکی می‌توانند در ردیف این بیماری‌ها قرار بگیرند.

در نمونه‌ای از این بیمه به گونه‌ای طراحی شده که به همراه بیمه عمر است و در این صورتی که هر کدام زودتر رخ داد (عمر و یا بیماری سخت) از طرف شرکت بیمه به طور یک‌جا و به صورت معاف از مالیات قابل پرداخت می‌باشد.

یکی از نکات جالب این است که تقریباً نزدیک به ۲۰ درصد افراد دچار ناتوانی جسمی و یا بیماری سخت در یک زمان از شرکت بیمه مطالبه پول می‌کنند.

از این رو پیشنهاد می‌شود که افراد به هر دو بیمه توجه داشته باشند چرا که کاربرد هر کدام بصورت جداگانه بوده و فرد بیمه شده می‌تواند از دریافت پوشش یکجا و ماهانه طبق مفاد بیمه نامه استفاده کند.

پیشنهاد می‌کنیم درباره این موضوع، با ما در زمینه‌‌ بیمه‌های تکمیلی، بیماری‌های سخت، ناتوانی جسمی و از کار افتادگی و مراقبت ویژه در زمان مناسب مشورت کنید.

مطالب این مقالات صرفا در جهت اطلاع رسانی می‌باشد و به هیچ عنوان جایگزین مشاوره با متخصصین مربوطه نمی‌شود.

mohammad rahimian
محمد رحیمیان
صداقت من مهم تر از درآمد من است.
حتما با من برای مشورت تماس بگیرید.
تلفن مستقیم دفتر تورنتو
905-370-0011 📞
شرکت بیمه رحیمیان از سال ۲۰۰۲ در کانادا فعالیت دارد. ما عضو رسمی مشاوران بیمه و امور مالی در کانادا هستیم و با پشتوانه بیش از ۳۰ سال تجربه در ایران و کانادا، ارائه کننده خدمات بیمه فردی، گروهی و سرمایه گذاری می باشیم. من محمد رحیمیان و همکارانم، با تخصص و تجربه خود در زمینه بیمه، برای مشاوره رایگان در خدمتتان هستیم.
شرکت بیمه رحیمیان در تورنتو کانادا
whatsapp
مشاوره از طریق واتسپ